el
11

Έναρξη συνεργασίας με την Menarini Hellas

Η Pharmasquare ΕΠΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία Menarini Hellas, στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής, για τις περιοχές Θεσσαλίας και Ηπείρου.
O όμιλος Menarini έχει έδρα την Φλωρεντία Ιταλίας και παράδοση στην καινοτομία και στην ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας.
Μέσα από τις 14 παραγωγικές της εγκαταστάσεις και τα 6 υπερσύγχρονα κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης στις 100 χώρες δραστηριοποίησής της, εργάζεται αδιάκοπα με μοναδική αποστολή της την ευημερία του ανθρώπου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. H Menarini Hellas, έχει 27 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά προσφέροντας φαρμακευτικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας ενώ, από τον Οκτώβριο του 2016, με τη δημιουργία του νέου Τμήματος Consumer HealthCare, έχει στόχο να προσφέρει καινοτόμες λύσεις για την διατήρηση της υγείας κι ευεξίας του σύγχρονου ανθρώπου.
Με τη συνεργασία αυτή η Pharmasquare ΕΠΕ επεκτείνει το δίκτυο των συνεργατών και των πελατών της, ενώ αποκτά πλέον πρόσβαση σε νέους τομείς της αγοράς.